Powered by Smartsupp

Üzletünk péntekenként ZÁRVA tart, ez alatt a rendelések feldolgozása is szünetel!

Skip to Main Content »

Search Site

Szöveglemez - Gumilap

- Már meglévő bélyegző házhoz (pl. Trodat, Colop, Traxx, Shiny) készíthető gumilap, amit egyszerűen ki lehet cserélni. Természetesen üzletünkben felszereljük ezeket, ill. biztosítunk hozzá kétoldalú ragasztószalagot is amivel akár Ön is egyszerűen felragaszthatja régi házára az új bélyegző gumilapot.


- Ezek a gumilapok helyben készülnek és itt is szereljük fel a készülékekre, tehát bármilyen technikai kérdésre, egyedi igényre válaszolni tudunk.


- A rendeléshez feltétlenül tudni kell a bélyegző ház pontos típusát (a bélyegzőn lévő jelölés, pl.: Colop Printer 30) vagy a lenyomat pontos méretét.
Amennyiben bizonytalan lenne és leméri a jelenlegi lenyomat méretét, úgy abból is kikövetkeztethető a bélyegző mérete. Ez esetben keressen elérhetőségeinken.


- Némely esetekben a bélyegző festékpárnáját is cserélni kell, mivel a régibe belenyomódott már az előző forma, így az új gumilap nem ér hozzá a párnához, nem készít szép nyomatot, de ez mindig csak az új bélyegző gumilap felhelyezése után derül ki, hogy mennyire fog az adott párna az új gumilappal.


TOVÁBB A SZÖVEGLEMEZ MEGRENDELÉSHEZ


Erre figyeljen, ha gumilapot készített bélyegzőjéhez!

A szöveglemezt általában azért készíttetünk, mert a vállalkozás adataiban változás történt.
- legtöbbször a székhely címe változik, amit a bélyegzőn is módosítunk. Ez esetben az adószám vége is változhat, mivel az utolsó két karakter jelzi azt az adóhatóság területi kódját, amelyikhez a cég tartozik. Ez megyénként változik, illetve Budapest is 3 körzetre van osztva ezáltal. Érdemes a címváltozás után a cégjegyzékből lekérni a friss adatokat. Természetesen, ha kérik, ezt mi is leellenőrizzük a cégjegyzék adataiból.
- áfa kör változása esetén az adószám első nyolc törzsszám utáni kötőjeles rész változik. Ezt jelzi ami lehet: áfa mentes: "1", áfás: "2", EVA-s: "3"


A bélyegző gumilapról ...

Gumilap, szöveglemez, nyomólap, nyomóforma, bélyegzőlap. Általában ezekkel a nevekkel szoktuk, szokták hívni a bélyegzők lenyomatát adó részt. Ez a része a bélyegzőnek adja meg, hogy milyen szöveg, grafika egyéb megjelenítendő elem nyomódjon a papírra mikor bélyegzőnket használjuk.
A lenyomat színét nem befolyásolja.
Ahhoz, hogy más színnel nyomjon a bélyegzőnk, mint a jelenlegi, festékpárna csere szükséges, az adott, kívánt színűre.
A gumilap kihasználható maximális méretét az egyes bélyegzőtípusoknál megadott mm értékek jelzik.


A bélyegző gumilap kicserélésének menete

Amennyiben elhozza régi bélyegzőjét üzletünkben a nálunk készült bélyegző gumilapokat természetesen felragasztjuk régi bélyegzőházára.

Egyéb esetben a bélyegzőgumi csere menete:

- kissé nyomja össze bélyegzőjét és akár ujjal akár egy tollal tolja ki a festékpárnát a bélyegzőből (nem szükséges lépés, de hogy ne legyen tiszta festékes mire elkészül a cserével ezért érdemes)

- bélyegezzen párat, amíg a bélyegző látható nyomot hagy a papíron, hogy a festéket minél jobban leitassuk róla, a tisztább munkavégzéshez

- nyomja össze teljesen a bélyegzőt és általában a két oldalt található (fekete, piros színű gombokkal) rögzítőkkel rögzítse a bélyegzőt kinyomott állapotban

- ezután a régi gumilapot egy kis csavarhúzóval, ollóval óvatosan alányúlva távolítsa el, a régi ragasztót is le kell szedni róla, hogy egy tiszta műanyag felületet kapjon

- ha ezekkel készen van az új gumilap hátuljáról húzza le a kétoldalas ragasztó védőfóliáját és helyezze fel a lapot a műanyag részre, javaslat, hogy először csak valamelyik oldalát rakja fel és ha megfelelő a helyzete a gumilapnak, akkor engedje rá a bélyegzőre, így van még lehetőség változtatni a pozíción, kiegyenesíteni, ha ferdére sikerül a ragasztás. Ügyeljen rá, hogy a gumilap középre kerüljön, sehol ne lógjon le a műanyag lapról, mert akkor akadhat a bélyegző működése

- ezzel készen is van a ragasztás, most ha összenyomja a bélyegzőt teljesen, akkor a reteszek oldanak és ezután ismét kissé összenyomva behelyezhető a festékpárna

- próbálja ki a bélyegzőt, kellhet pár lenyomás, míg felveszi a festéket ill. kissé belenyomódik a festékpárnába a gumilap

- amennyiben a lenyomat nem megfelelő, hiányos, halovány ez esetben lehetséges megfestékezni a párnát, ha az sem segít akkor az egyedüli megoldás, ha kicserélik a festékpárnát egy új típus azonos párnára

A kosár tartalma:

Jelenleg nincs termék az Ön kosarában.

Bélyegző kereső


Bélyegző keresése a lenyomat mérete szerint:

mm

mm

mm


Bélyegző keresése a sorok száma szerint:


Vásárlói vélemények

 • "Kedves András!
  Engedje meg, hogy megköszönjem alapos, precíz munkájukat, az aláíró bélyegzőinknek nagyon nagy hasznát vesszük cégen belül, köszönjük mégegyszer!"

  Szitkei Máté
  Sämling Solution Consulting Kft.
 • "Kedves András és Judit!
  Megérkezett a csomag, mint ahogy gondoltam és elvártam tökéletes lett (mért ne lett volna :) )! Tehát nagyon megköszönöm a segítségeteket minden tekintetben, remélem ezzel nagy örömöt okoztok a ládázás fanatikus páromnak és ha Ő boldog én is!
  Léteznek még kis hazánkba normálisan és megbízhatóan működő vállalkozások,csak így tovább!
  Kívánok nektek Boldog Karácsonyt és Sikerekben és megrendelésben Gazdag Új évet!!!"

  Tisztelettel Balogh Ákos
 • “Korrekt munkát végeztek.”

  Fricska Sándor
 • “Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, a bélyegzők gyorsan, pontosan elkészültek.
  A weboldal átlátható, könnyen meg lehet találni, amit keres az ember, és az útmutatások (pl. milyen bélyegzőt válasszak) is nagyon hasznosak.
  Biztos vagyok benne, hogy a következő bélyegzőt is itt készítettem majd. :-)”

  Vaszari Móni
  marokkoiturak.hu
 • “Engedjék meg, hogy megköszönjem a rendelésünk feldolgozását. Csak pozitívan tudok nyilatkozni: a megrendelés feldolgozása a vártnál is gyorsabb volt a munkatársaik nagyon kedvesek és segítőkészek. A weboldal áttekinthető és a kézhez kapott bélyegzők minősége is hibátlan.
  Cégüket az elhelyezkedés és az árak tekintetében választottuk és a pozitív személyes tapasztalatnak, kedves kiszolgálásnak köszönthetően a jövőben is keresni fogjuk Önöket.”

  Andrea Vímiová
  FCA CEE Kft.
 • “Kényelmesen, gyorsan, kedvező áron vásároltam Önöknél bélyegzőt.
  Köszönet érte!
  A honlapjukon remekül eligazodtam, a kérésemet felhasználóbarát módon tudtam eljuttatni Önökhöz.”

  Keszler Ágnes

 • “Nagyon gördülékeny és gyors volt a munkátok. Jó az oldal és az árak is.
  Minden webshop példát vehet rólatok! Gratulálok és további sok sikert kívánok!"

  Kiss Gábor
  Echo Hangstúdió
 • “Kedves Judit és András,
  Köszönjük a gyors munkavégzést, és a kényelmes ügyintézést.
  A honlap is nagyon jól használható.”

  Lackó Eszter
 • “Kedves Judit és András!
  Azt kaptuk, amit kértünk.
  A tájékoztatás folyamatos volt a megrendelés pillanatától kezdve az áru átvételéig.
  A weboldalon nagyon hasznosak azok a minták, melyek az adott bélyegző lehetséges lenyomatát mutatják meg.
  A csoportosítás logikus.
  Köszönjük a segítségüket!”

  Martos György
  Hírös Ízek Kft.
 • "Szeretném még egyszer megköszönni a profi és mindenre kiterjedő hozzáállásukat és segítségüket.
  Így képzelek el egy profi, a vevő igényeit maximálisan szem előtt tartó szolgáltató céget. :)”

  Varga Kinga
  SOTE
 • “Köszönjük a gyors és pontos ügyintézést!
  Nagyon elégedettek vagyunk munkájukkal!”

  Cseresznyés Olivér
  Nikon kft.
 • “Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.
  Különösen meglepett, hogy mindenfajta előre fizetés vagy bonyolult rendelési mechanizmust mellőzve, a web-es felületen leadott megrendelésem 50 perc alatt el is készült. Előbb lett kész, mint ahogy oda tudtam volna érni :-)”

  Császár Balázs
  Café Julien Kft.
 • “Nagyon szépen köszönöm a gyors, pontos bélyegzőkészítést és szállítást.”

  Baranyai Katalin
  www.lilakozmetika.hu
  www.natur-krem.hu
 • “Nagyon meg vagyok elégetve a szolgáltatásukkal, a bélyegző gyönyörű, pont olyan, amilyet szerettem volna, nagyon gyorsan kész lett. Külön köszönet, hogy 4 után is tudtam érte menni. Egyedül ami nekem személy szerint baj volt, hogy nekem messze van. De ez egyedi probléma. Fogom javasolni Önöket a továbbiakban is. :)
  Köszönöm!”

  Tóth N.
 • "Nagyon szépen köszönjük a munkájukat! Gyors, tökéletes és precíz munkát végeztek! Ezentúl csak Önökhöz fordulunk majd!"

  Domsik Viktória és László
  victoriadomsik.com
  victoriadomsik.com
 • ”Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, a szöveglemezek gyorsan elkészültek és nagyon jól sikerültek. A weboldalon teljesen érthetően fel van tüntetve minden, a megrendelést nagyon egyszerűen le lehet adni. Köszönjük szépen, legközelebb is Önöket választjuk.”

  Üdvözlettel: Rubin Borház
 • “A megrendelésemmel, a kiszállítással és a termékkel minden rendben van. A honlap használata egyszerű, logikus! Sok időt spórolt nekem, hogy nem kellett elmennem sehova, az íróasztalomnál ülve megrendelhettem az új nyomatot a pecsétekbe.
  Köszönöm!”

  Tarcsai Krisztina
 • "Az elkészített körbélyegző csodás lett, minden elismerésem. Kiemelném, hogy - a kedvező ár mellett - a webáruházba épített egyedi, bélyegkép tervező szolgáltatás miatt választottam Önöket. Nagyszerűen lehet használni. A kapcsolat tartás baráti, a postázás gyors, egy szóval mindenkinek ajánlom a munkájukat. Biztos vagyok benne, hogy igény esetén visszatérő megrendelőjük leszek."

  Üdvözlettel,
  Schramm Viktor
  JomTom Hungary Kft.
  www.jomtom.hu
 • "Köszönöm a bélyegzőt, a szép lenyomat mellett igazi ritkaság a valóban egy napos ügyintézés (küldés). Máshol ez csak reklámszöveg."

  dr. Gorell András
 • "Kedves Judit és András!
  Most először kellett bélyegzőt készíttetnem, és bizony nem volt egyszerű - addig, amíg rá nem találtam az oldalukra. Körbenéztem a környéken, és lett volna sok lehetőség, de mivel olyan nagy különbségek voltak az árakban, gondoltam megnézem a neten, a férjem munkahelye környékén van-e. Így találtam meg Önöket. És innentől csak a csodálkozás maradt, mert könnyen, gyorsan kiválaszthattam otthonról, hogy mit szeretnék, többféle minta, méret, igényes megjelenés. Mindezt fele annyiért, mint amit előtte megpróbáltak elkérni tőlem egy közel sem ilyen jó minőségű bélyegzőért. (Megpróbáltam fizetni is neten, de valami miatt ez nem sikerült, lehet, hogy csak az éjszakai fáradságban elgépeltem valamelyik kártya adatot...). És a gyorsaság - nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ez lehetséges. Ha a környezetemben valaki szeretne bélyegzőt, csak önöket fogom ajánlani."

  Üdvözlettel:
  Molnár Lászlóné
 • "Most már jó néhány éve veszem igénybe szolgáltatásukat - mindig gyorsak, kedvesek, rugalmasak és pontosak, igazi ügyfél-orientált szolgáltatást nyújtanak, ami még tippekre és trükkökre is kiterjedő tanácsadással egészül ki. Külön szerencse, hogy idegennyelvű és standard mérettől eltérő lenyomatú bélyegzők készítését is vállalják, gyorsan és kiváló minőségben teljesítik."

  V. Richárd
  London
 • "Igaz csak egy apróságot vásároltam Önöknél, de a megrendelés, az egyedi szövegezés megadása, a folyamatos státusz változás értesítések és az átvétel is flottul, gördülékenyen és gyorsan történt. A tapasztalatom alapján, amennyiben hasonló termékre lesz a jövőben szükségem, Önöknél fogok vásárolni és melegen fogom Önöket ismerőseimnek is ajánlani. Kis dolognak tűnhet, de külön kedves figyelmességnek gondolom, hogy üzletükben kiírták, hogy az ügyfelek ne felejtsenek el parkolást fizetni, ezzel elkerülve az esetleges kellemetlenségeket."

  Péter