Powered by Smartsupp

Üzletünk péntekenként ZÁRVA tart, ez alatt a rendelések feldolgozása is szünetel!

Skip to Main Content »

Search Site

Gyakran Ismételt Kérdések

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Hogyan tudok bélyegzőt rendelni?

A bélyegzőrendelését többféleképpen is leadhatja. Rendelhet tőlünk bélyegzőt személyesen üzletünkben, a webáruházunkon keresztül, illetve bármilyen írásos formában (e-mailen vagy faxon keresztül is). Elérhetőségeink >>

Van bélyegzőházam, de megváltoztak az adataim. Lehet csak szöveglemezt cserélni, vagy komplett új bélyegzőt kell vennem?

Amennyiben adatai megváltoztak, lehetőség van a szöveglemez cseréjére, nem szükséges ezért egy új bélyegzőt vásárolni. Szöveglemez rendelése itt. >> A szöveglemez rendelése esetén kérjük, adja meg a bélyegzője pontos típusát. Amennyiben régi bélyegzőt használ, akkor a szöveglemez cseréjénél szükséges lehet egyúttal a festékpárna cseréje is. Ilyenkor ugyanis előfordulhat, hogy az új gumilap nem érintkezik rendesen a régi festékpárnával, ezért a lenyomat foltos vagy olvashatatlan lesz.

Csak egyetlen karakter (szám/betű) változik meg az adataimban. Ez esetben van mód ennek a a karakternek a cseréjére?

Adatváltozás esetén, ha például az adószámban változik meg egy szám, akkor is az egész szöveglemezt újra kell gyártani, nincs lehetőség csak egy-egy karakter módosítására.

Mennyi idő alatt készülhet el a bélyegző/gumilap?

A bélyegzőket / gumilapokat folyamatosan készítjük.
Elkészítésének időtartama kb. 1 óra, de legkésőbb általában 1 munkanapon belül biztosítjuk, hogy a megrendelt termék átvehető legyen.
Speciális kéréseknél, nagy mennyiségeknél ez az időpont kitolódhat, de igyekszünk mindig a lehetőségekhez képest legrövidebb határidővel dolgozni.
Amennyiben a bélyegző/gumilap logót vagy egyéb grafikát tartalmaz és azt szerkeszteni kell, hogy bélyegzőn is használható legyen, előfordulhat, hogy a készítés időtartama több, mint 1 óra. Ebben az esetben pontos információért kérjük, keresse munkatársainkat, illetve a megrendelés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, ha nem vállalható az 1 órás időtartam.
A weboldalon megszerkesztett gumilapokat - mivel ezek már a gép számára használható formában kerülnek mentésre – a leadást követően egy ellenőrzés és jóváhagyás után tudjuk készíteni. Weboldalunkon az 1 órás menüpont alatt találhatóak azok a bélyegzők, amelyek elkészítését garantálni tudjuk 1 óra alatt.
Amennyiben olyan bélyegzőt szeretne, amely nem szerepel ebben a menüben és sürgősen szüksége lenne a bélyegzőre, az elkészítésének a határidejével kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.
A nagyobb tételben megrendelt bélyegző/gumilap elkészítésének határideje egyedi megállapodás szerint történik. Kérjük, keresse ezzel kapcsolatban munkatársainkat.

Halványan fog a bélyegzőm. Mi a teendőm?

Nagy valószínűséggel a festék már kezd kifogyni a párnából. Ilyenkor első körben érdemes az adott bélyegzőhöz való bélyegzőfestékkel megfestékezni a párnát. Amennyiben ez nem segített, akkor a festékpárna cseréje válik szükségessé.
Ajánljuk a következő részt: FESTÉK, FESTÉKPÁRNA


A BÉLYEGZŐKRŐL

Milyen adatokat tartalmazzon a bélyegző?

A bélyegzőre törvényileg kötelezően előírt adattartam nincs, mivel a bélyegzőket praktikusságuk miatt használjuk, hogy ne kelljen mindannyiszor a cég adatait kézzel leírni. Amit mégis célszerű szem előtt tartani bélyegző készítésekor azok a következők:

Társas vállalkozásoknak a számla kiadásához - cégadatok szempontjából - a számlán fel kell tüntetni a:
- cég nevét (ez lehet akár a cég rövidített neve is, ahogy az a cégkivonaton szerepel)
- címét (ez lehet a bejegyzett székhely vagy telephely is)
- adószámát

Egyéni vállalkozók esetén pedig:
- Egyéni vállalkozó nevét
- címét
- adószámát
- illetve a 2009. évi CXV törvény 16§(4) alapján: Az egyéni vállalkozó gazdasági tevékenysége során az "egyéni vállalkozó" megjelölést (vagy annak e.v. rövidítését) és nyilvántartási számát neve (aláírása) mellett minden esetben köteles feltüntetni.


A fenti adatok általában ráférnek egy Colop P20 (3-4 sor) bélyegzőre.

Ennél több adat feltüntetése a bélyegzőn természetesen lehetséges, kényelmi okokat szolgáltat.
- cégjegyzékszám (nyilvános cégadat, sok helyen ezt is kérik például szerződéskötéshez )
- bankszámlaszám (ha kézi számlát állít ki, nem kell minden esetben a 2x vagy 3x nyolc számjegyet kézzel felírni, nincs tévesztési lehetőség)
- elérhetőségek (weboldal címe, e-mail cím, telefonszám stb.)

Amennyiben ezeket is feltüntetné a bélyegzőjén, úgy ajánljuk a
Colop P30 (4-5 sor)
vagy
Colop P40 (5-6 sor) bélyegző típust.


ALÁÍRÁS BÉLYEGZŐK

Aláírás bélyegzőt tudnak készíteni, milyen méretben?

Igen tudunk készíteni.
Általánosságban Colop P20 (3-4 sor) bélyegzőre és Colop P30 (4-5 sor) bélyegzőre szoktuk készíteni az aláírásokat, de ez nagyban befolyásolhatja, hogy milyen az aláírás mérete, lehet-e pl. kicsinyíteni.

Mi szükséges az aláírás bélyegző megrendeléséhez?

Az elkészítéshez szükséges egy jó minőségű aláírás. Egy normál, szépen fogó tollal pár aláírást készíteni és abból kiválasztani melyikből készüljön a bélyegző. Ezt vagy beszkennelve akár e-mail címünkre akár a weboldalon keresztül feltöltve lehet eljuttatni hozzánk, természetesen üzletünkbe is behozható papíralapon és mi szkenneljük az aláírást.


A GUMILAPOKRÓL

Erre figyeljen, ha gumilapot készített bélyegzőjéhez!

Szöveglemezt általában azért készíttetünk, mert a vállalkozás adataiban változás történt.
- legtöbbször a székhely címe változik, amit a bélyegzőn is módosítunk. Ez esetben az adószám vége is változhat, mivel az utolsó két karakter jelzi azt az adóhatóság területi kódját, amelyikhez a cég tartozik. Ez megyénként változik, illetve Budapest is 3 körzetre van osztva ezáltal. Érdemes a címváltozás után a cégjegyzékből lekérni a friss adatokat. Természetesen, ha kérik, ezt mi is leellenőrizzük a cégjegyzék adataiból.
- áfa kör változása esetén az adószám első nyolc törzsszám utáni kötőjeles rész változik. Ezt jelzi ami lehet: áfa mentes: "1", áfás: "2", EVA-s: "3"

A bélyegző gumilapról ...

Gumilap, szöveglemez, nyomólap, nyomóforma, bélyegzőlap. Általában ezekkel a nevekkel szoktuk, szokták hívni a bélyegzők lenyomatát adó részt. Ez a része a bélyegzőnek adja meg, hogy milyen szöveg, grafika egyéb megjelenítendő elem nyomódjon a papírra mikor bélyegzőnket használjuk.
A lenyomat színét nem befolyásolja.
Ahhoz, hogy más színnel nyomjon a bélyegzőnk, mint a jelenlegi, festékpárna csere szükséges, az adott, kívánt színűre.
A gumilap kihasználható maximális méretét az egyes bélyegzőtípusoknál megadott mm értékek jelzik.

A bélyegző gumilap kicserélésének menete

Amennyiben elhozza régi bélyegzőjét üzletünkben a nálunk készült bélyegző gumilapokat természetesen felragasztjuk régi bélyegzőházára.

Egyéb esetben a bélyegzőgumi csere menete:

- kissé nyomja össze bélyegzőjét és akár ujjal akár egy tollal tolja ki a festékpárnát a bélyegzőből (nem szükséges lépés, de hogy ne legyen tiszta festékes mire elkészül a cserével ezért érdemes)

- bélyegezzen párat, amíg a bélyegző látható nyomot hagy a papíron, hogy a festéket minél jobban leitassuk róla, a tisztább munkavégzéshez

- nyomja össze teljesen a bélyegzőt és általában a két oldalt található (fekete, piros színű gombokkal) rögzítőkkel rögzítse a bélyegzőt kinyomott állapotban

- ezután a régi gumilapot egy kis csavarhúzóval, ollóval óvatosan alányúlva távolítsa el, a régi ragasztót is le kell szedni róla, hogy egy tiszta műanyag felületet kapjon

- ha ezekkel készen van az új gumilap hátuljáról húzza le a kétoldalas ragasztó védőfóliáját és helyezze fel a lapot a műanyag részre, javaslat, hogy először csak valamelyik oldalát rakja fel és ha megfelelő a helyzete a gumilapnak, akkor engedje rá a bélyegzőre, így van még lehetőség változtatni a pozíción, kiegyenesíteni, ha ferdére sikerül a ragasztás. Ügyeljen rá, hogy a gumilap középre kerüljön, sehol ne lógjon le a műanyag lapról, mert akkor akadhat a bélyegző működése

- ezzel készen is van a ragasztás, most ha összenyomja a bélyegzőt teljesen, akkor a reteszek oldanak és ezután ismét kissé összenyomva behelyezhető a festékpárna

- próbálja ki a bélyegzőt, kellhet pár lenyomás, míg felveszi a festéket ill. kissé belenyomódik a festékpárnába a gumilap

- amennyiben a lenyomat nem megfelelő, hiányos, halovány ez esetben lehetséges megfestékezni a párnát, ha az sem segít akkor az egyedüli megoldás, ha kicserélik a festékpárnát egy új típus azonos párnára


LOGÓK

A cég logóját is szeretném rátenni a bélyegzőre. Megoldható?

Természetesen logó is elhelyezhető a bélyegzőn

Amit érdemes figyelembe venni:

- minél nagyobb egy kép, logó annál szebben kivitelezhető bélyegzőn is a megjelítendő grafika (legalább 300 dpi, 1:1 méretű vagy vektoros grafika az iedális) - a bélyegző több színárnyalatot nem tud megjeleníteni ezért a logót át kell alakítani fekete-fehér formátumba. Amennyiben elküldi nekünk a logót, grafikát (elérhetőségeink) teszünk javaslatot az átalakításra, megvalósíthatóságra.

- logós bélyegzőhöz általában 1-2 mérettel nagyobb méretű bélyegző szükséges, hogy a szöveg mellett a kép is érvényesüljön

- Minta a logók 2 színűsítésére bélyegzőhöz:

eredeti logó

Logó a bélyegzõre minra színes

Átalakított logó

Logó a bélyegzõre minra ff

 

Milyen formátumban küldhetem át a grafikát, logót, képet a bélyegzőkészítéshez?

Amiből a legjobb minőség elérhető az a vektoros formátumú grafika (ai, eps, pdf, cdr)

Képként is küldhető a garfika, minél nagyobb felbontású, részletgazdagabb, annál szebb lesz a végeredmény is.

A minimális képméret legalább 300 dpi, 1:1 méretű kép, a kiterjesztés lehet tiff, jpg, png.
 


FESTÉK, FESTÉKPÁRNA

Nem látszódik a bélyegző lenyomata, halvány a bélyegzés?

Amennyiben nem most lett felragasztva új gumilap, hanem a bélyegző régi és kifogyott belőle a festék, akkor egyszerűen újrafestékezhető. Figyeljen arra, hogy ne használjon olajtartalmú festéket, mert az tönkreteheti (feloldja) a gumilapot, így a lenyomat csak egy kisebb-nagyobb elmosódott kép lesz.

Új gumilap készült és amikor belerakta a bélyegzőbe, nem látszódik minden szöveg?

A festékpárna anyaga egy kétrétegű szivacs ami idővel felveszi a belényomott gumilap alakját (új korában ez egy sík felület), ezért csere után nem minden esetben ér hozzá megfelelően és ezért nem is tud elég festéket felvenni a szövegelemez a régi párnáról, ilyenkor szükséges kicserélni egy új festékpárnára a régit.

Lehet külön csak festékpárnát kapni?

Természetesen lehet külön csak festékpárnát is venni, melyet megrendelhet/megvásárolhat webáruházunkon keresztül vagy akár személyesen az üzletünkben is. Amennyiben üzletünkben személyesen szeretné megvásárolni a kívánt festékpárnát, vásárlás előtt kérjük, szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot. Így biztosítani tudjuk Önnek, hogy biztosan van raktáron a megvásárolni kívánt festékpárna.

Mi alapján rendeljem meg a festékpárnát?

Vagy a bélyegző típusát szükséges ismerni, a bélyegzőn van egy típusjelzés pl.: Colop 30 vagy, ha a festékpárnát kiveszi a bélyegzőből, azt megfordítva a hátulján található egy E/szám jelölés, ez a festékpárna kódja. Ezt a jobb felső sarokban lévő keresőbe beírva kap találatot a kívánt festékpárnához.

Milyen festék használható a bélyegzőhöz?

A hagyományos irodai bélyegzőkhöz vizes alapú festékek használhatóak. Kérjük, kerülje az olajtartalmú festékek használatát, mert azok kárt tehetnek a gumilapban és bélyegzőben egyaránt.

Kuponfüzetet / szórólapot szeretnék lebélyegezni, milyen festéket használjak?

Ha még csak most készül a füzet, akkor célszerű nedvszívó (ofszet) papírt használni, ezekre a hagyományos vizes bázisú festékek használhatóak. Már készen van a kuponfüzet és szép, fényes papírra készült esetleg fóliázva van? Ez esetben gyorsanszáradó festékkel készült bélyegzőt kell használni, hogy a fényes felületen megszáradjon a bélyegző lenyomata.

Hogy használható a gyorsanszáradó festék?

Mivel a festékből nem csak a papírra bélyegzéskor, hanem a festékpárnában állva is elpárolog a folyadék, ezért használaton kívül érdemes a bélyegzőből a festékpárnát eltávolítani és zacskóban, légmentesen lezárva tárolni a bélyegzőt. A párna kiszáradását ezzel sem akadályozhatjuk meg, de késleltethető vele a folyamat.

Beszáradt a gyorsanszáradó festék a párnába, mit tegyek?

Minden speciális festékhez kaphat oldószer amellyel újra használható lesz a párna, ebből kell egy pár cseppet a festékpárna felületére csepegtetni, ez feloldja a festéket és ismét használható a bélyegző.

Létezik láthatatlan tinta?

Igen, normál fényben láthatatlan, minimális „vizes” jelleget hagy maga után amíg meg nem szárad, majd UV fény alatt láthatóvá válik. Rendezvény beléptetéshez, biztonsági jelölő festéknek használható.


SZÁLLÍTÁS

Kiszállítással is megrendelhetem a bélyegzőt?

Igen, a megrendelt termékeke tGLS futárszolgálattal küldjük el.
A GLS futárszolgálat a feladást követő munkanapon 8.00 és 18.00 között kíséreli meg eljuttani a címzetthez.
Kérjük, olyan címet adjon meg ahol elérhető az adott napon.
A kiszállítás díja kétszeri kézbesítési próbálkozást tartalmaz, majd visszaszállítása kerül. Újbóli kézbesítésre csak a szállítási díj újbóli kifizetése után van lehetőség. A csomag sértetlenségét még a futár jelenlétében ellenőrizzék, amennyiben szükséges vegyenek fel jegyzőkönyvet, más esetben a csomag sérüléséből adódó hibák miatt nem tudunk intézkedni.

Személyesen átvehetem a bélyegzőt?

Természetesen, a visszaigazolt időpontot követően, nyitvatartási időben:

Elérhetőségeink >>


FIZETÉS

Hogyan tudok fizetni Önöknél?

Készpénzes, bankkártyás vagy előre utalásos fizetés lehetséges.

Bankkártyával fizethetek?

Igen,a weboldalon keresztül történt megrendelés és üzletünkben történő vásárlás esetén is fizethet bankkártyával.

Hogy működik a kártyás fizetés?

Webáruházunk az OPT Simple rendeszerét használja.
Megrendelés véglegesítése után átirányítjuk az OTP Simple oldalára, ott történik a fizetés.
Áruházunk kártya adatokat nem tárol.

OTP Simple


A képre kattintva olvasható a részletes fizetési tájékoztató.

 

 

Ugrás az oldal tetejére

 

A kosár tartalma:

Jelenleg nincs termék az Ön kosarában.

Bélyegző kereső


Bélyegző keresése a lenyomat mérete szerint:

mm

mm

mm


Bélyegző keresése a sorok száma szerint:


Vásárlói vélemények

 • "Kedves András!
  Engedje meg, hogy megköszönjem alapos, precíz munkájukat, az aláíró bélyegzőinknek nagyon nagy hasznát vesszük cégen belül, köszönjük mégegyszer!"

  Szitkei Máté
  Sämling Solution Consulting Kft.
 • "Kedves András és Judit!
  Megérkezett a csomag, mint ahogy gondoltam és elvártam tökéletes lett (mért ne lett volna :) )! Tehát nagyon megköszönöm a segítségeteket minden tekintetben, remélem ezzel nagy örömöt okoztok a ládázás fanatikus páromnak és ha Ő boldog én is!
  Léteznek még kis hazánkba normálisan és megbízhatóan működő vállalkozások,csak így tovább!
  Kívánok nektek Boldog Karácsonyt és Sikerekben és megrendelésben Gazdag Új évet!!!"

  Tisztelettel Balogh Ákos
 • “Korrekt munkát végeztek.”

  Fricska Sándor
 • “Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, a bélyegzők gyorsan, pontosan elkészültek.
  A weboldal átlátható, könnyen meg lehet találni, amit keres az ember, és az útmutatások (pl. milyen bélyegzőt válasszak) is nagyon hasznosak.
  Biztos vagyok benne, hogy a következő bélyegzőt is itt készítettem majd. :-)”

  Vaszari Móni
  marokkoiturak.hu
 • “Engedjék meg, hogy megköszönjem a rendelésünk feldolgozását. Csak pozitívan tudok nyilatkozni: a megrendelés feldolgozása a vártnál is gyorsabb volt a munkatársaik nagyon kedvesek és segítőkészek. A weboldal áttekinthető és a kézhez kapott bélyegzők minősége is hibátlan.
  Cégüket az elhelyezkedés és az árak tekintetében választottuk és a pozitív személyes tapasztalatnak, kedves kiszolgálásnak köszönthetően a jövőben is keresni fogjuk Önöket.”

  Andrea Vímiová
  FCA CEE Kft.
 • “Kényelmesen, gyorsan, kedvező áron vásároltam Önöknél bélyegzőt.
  Köszönet érte!
  A honlapjukon remekül eligazodtam, a kérésemet felhasználóbarát módon tudtam eljuttatni Önökhöz.”

  Keszler Ágnes

 • “Nagyon gördülékeny és gyors volt a munkátok. Jó az oldal és az árak is.
  Minden webshop példát vehet rólatok! Gratulálok és további sok sikert kívánok!"

  Kiss Gábor
  Echo Hangstúdió
 • “Kedves Judit és András,
  Köszönjük a gyors munkavégzést, és a kényelmes ügyintézést.
  A honlap is nagyon jól használható.”

  Lackó Eszter
 • “Kedves Judit és András!
  Azt kaptuk, amit kértünk.
  A tájékoztatás folyamatos volt a megrendelés pillanatától kezdve az áru átvételéig.
  A weboldalon nagyon hasznosak azok a minták, melyek az adott bélyegző lehetséges lenyomatát mutatják meg.
  A csoportosítás logikus.
  Köszönjük a segítségüket!”

  Martos György
  Hírös Ízek Kft.
 • "Szeretném még egyszer megköszönni a profi és mindenre kiterjedő hozzáállásukat és segítségüket.
  Így képzelek el egy profi, a vevő igényeit maximálisan szem előtt tartó szolgáltató céget. :)”

  Varga Kinga
  SOTE
 • “Köszönjük a gyors és pontos ügyintézést!
  Nagyon elégedettek vagyunk munkájukkal!”

  Cseresznyés Olivér
  Nikon kft.
 • “Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.
  Különösen meglepett, hogy mindenfajta előre fizetés vagy bonyolult rendelési mechanizmust mellőzve, a web-es felületen leadott megrendelésem 50 perc alatt el is készült. Előbb lett kész, mint ahogy oda tudtam volna érni :-)”

  Császár Balázs
  Café Julien Kft.
 • “Nagyon szépen köszönöm a gyors, pontos bélyegzőkészítést és szállítást.”

  Baranyai Katalin
  www.lilakozmetika.hu
  www.natur-krem.hu
 • “Nagyon meg vagyok elégetve a szolgáltatásukkal, a bélyegző gyönyörű, pont olyan, amilyet szerettem volna, nagyon gyorsan kész lett. Külön köszönet, hogy 4 után is tudtam érte menni. Egyedül ami nekem személy szerint baj volt, hogy nekem messze van. De ez egyedi probléma. Fogom javasolni Önöket a továbbiakban is. :)
  Köszönöm!”

  Tóth N.
 • "Nagyon szépen köszönjük a munkájukat! Gyors, tökéletes és precíz munkát végeztek! Ezentúl csak Önökhöz fordulunk majd!"

  Domsik Viktória és László
  victoriadomsik.com
  victoriadomsik.com
 • ”Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, a szöveglemezek gyorsan elkészültek és nagyon jól sikerültek. A weboldalon teljesen érthetően fel van tüntetve minden, a megrendelést nagyon egyszerűen le lehet adni. Köszönjük szépen, legközelebb is Önöket választjuk.”

  Üdvözlettel: Rubin Borház
 • “A megrendelésemmel, a kiszállítással és a termékkel minden rendben van. A honlap használata egyszerű, logikus! Sok időt spórolt nekem, hogy nem kellett elmennem sehova, az íróasztalomnál ülve megrendelhettem az új nyomatot a pecsétekbe.
  Köszönöm!”

  Tarcsai Krisztina
 • "Az elkészített körbélyegző csodás lett, minden elismerésem. Kiemelném, hogy - a kedvező ár mellett - a webáruházba épített egyedi, bélyegkép tervező szolgáltatás miatt választottam Önöket. Nagyszerűen lehet használni. A kapcsolat tartás baráti, a postázás gyors, egy szóval mindenkinek ajánlom a munkájukat. Biztos vagyok benne, hogy igény esetén visszatérő megrendelőjük leszek."

  Üdvözlettel,
  Schramm Viktor
  JomTom Hungary Kft.
  www.jomtom.hu
 • "Köszönöm a bélyegzőt, a szép lenyomat mellett igazi ritkaság a valóban egy napos ügyintézés (küldés). Máshol ez csak reklámszöveg."

  dr. Gorell András
 • "Kedves Judit és András!
  Most először kellett bélyegzőt készíttetnem, és bizony nem volt egyszerű - addig, amíg rá nem találtam az oldalukra. Körbenéztem a környéken, és lett volna sok lehetőség, de mivel olyan nagy különbségek voltak az árakban, gondoltam megnézem a neten, a férjem munkahelye környékén van-e. Így találtam meg Önöket. És innentől csak a csodálkozás maradt, mert könnyen, gyorsan kiválaszthattam otthonról, hogy mit szeretnék, többféle minta, méret, igényes megjelenés. Mindezt fele annyiért, mint amit előtte megpróbáltak elkérni tőlem egy közel sem ilyen jó minőségű bélyegzőért. (Megpróbáltam fizetni is neten, de valami miatt ez nem sikerült, lehet, hogy csak az éjszakai fáradságban elgépeltem valamelyik kártya adatot...). És a gyorsaság - nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ez lehetséges. Ha a környezetemben valaki szeretne bélyegzőt, csak önöket fogom ajánlani."

  Üdvözlettel:
  Molnár Lászlóné
 • "Most már jó néhány éve veszem igénybe szolgáltatásukat - mindig gyorsak, kedvesek, rugalmasak és pontosak, igazi ügyfél-orientált szolgáltatást nyújtanak, ami még tippekre és trükkökre is kiterjedő tanácsadással egészül ki. Külön szerencse, hogy idegennyelvű és standard mérettől eltérő lenyomatú bélyegzők készítését is vállalják, gyorsan és kiváló minőségben teljesítik."

  V. Richárd
  London
 • "Igaz csak egy apróságot vásároltam Önöknél, de a megrendelés, az egyedi szövegezés megadása, a folyamatos státusz változás értesítések és az átvétel is flottul, gördülékenyen és gyorsan történt. A tapasztalatom alapján, amennyiben hasonló termékre lesz a jövőben szükségem, Önöknél fogok vásárolni és melegen fogom Önöket ismerőseimnek is ajánlani. Kis dolognak tűnhet, de külön kedves figyelmességnek gondolom, hogy üzletükben kiírták, hogy az ügyfelek ne felejtsenek el parkolást fizetni, ezzel elkerülve az esetleges kellemetlenségeket."

  Péter